Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Jilly

18-09-2022 is Jilly geboren. Zij is Black&Tan van kleur. Dit meisje is nu beschikbaar bij PomLief.


Jij bent net als je zusje een heel lief, zacht, vrolijk en tevreden hondje. Ik merk alleen wel dat jij de ‘grote’ zus bent. Hoewel je een kleine frummel bent, neem je deze taak erg serieus. Je houdt je zusje erg goed in de gaten en zorgt lief voor haar. Je bent zeker niet bang en neemt het voortouw als het nodig is. Jij zal wel even laten zien hoe het werkt. Je bent zeker niet bang en gaat dan ook graag op onderzoek uit. Je bent van alles aan het ontdekken en geniet van elke dag. Daarnaast ben je ook een heel slim hondje. Je hebt veel dingen snel door en observeert je omgeving nauwkeurig. Je maakt ook echt vaak oogcontact met mij, wat leuk is om te zien. Je bent een pommetje waar je goed contact mee maakt. Je bent een sociale vlinder die van spelen, stoeien, knuffelen en elke andere vorm van aandacht houdt. Je hebt iets meer pit dan je zusje. Ik zou jou daarom ook eerder beschrijven als een ‘jongens meisje’. Gewoon een stoere chick dus hihi. Qua uiterlijk ben je prachtig. Je kleur is black and tan maar jouw tan is vrij licht. Wat een heel bijzonder effect geeft. Je hebt veel lichte plekjes in je vacht, wat jou heel schattig maakt.


Een afspraak maken met Jilly kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page