Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Jax

Dit kleine stoere lieve doerrakje steelt alle harten. Jax heeft echt 2 kanten. Jax is super lief schattig en knuffelbaar maar kan binnen de roedel, als het nodig is, ook echt wel goed van zich afbijten. Gelukkig maar want Jax is echt een ini mini beertje. Ondanks zijn schattige voorkomen is Jax niet heel angstig aangelegd, noem het liever nieuwsgierig. Hij wil het liefste de hele dag ontdekken en spelen. Hij is super slim en erg geinteresseerd in alles wat nieuw is. Jax is erg leergierig en dat is super leuk om te zien. Tip voor de nieuwe baasjes, maak hier gebruik van! Jax zit natuurlijk in zijn puberteit dus ik erg opzoek naar zijn grenzen en dingen die hij wel en niet kan. Verder is Jax een gezellig aanwezig maar ook makkelijk hondje. Het is niet nodig om hem heel de dag te vermaken, dat kan hij zelf prima. Toch geniet hij uiteraard intens van wat knuffels, kusjes en aandacht. Over Jax zijn uiterlijk hoef ik het natuurlijk niet uitgebreid te hebben, zijn foto's zeggen duidelijk hoe schattig hij is.

Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page