Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Jacky

Dit kleine lieve grappige beertje is met de dag meer uit zijn schulp gekomen bij PomLief. Hij begon als een pommetje die zich wel aanpaste aan de rest, maar is inmiddels een mannetje die lekker doet waar hij zin in heeft. Jacky is heel erg speels en geniet van elke vorm van aandacht die hij krijgt. Hij maakt hier veel vriendjes en is super sociaal. Een nieuw huisje met eventueel een ander hondje of ouders die veel naar bossen/ ontmoetingsplekken voor honden gaan, zou voor Jacky geweldig zijn. Hij zit in zijn puberteit en is zijn grenzen aan het ontdekken. Hij test mij momenteel erg uit en is nieuwsgierig naar wat hij wel en niet mag/kan. Dit zorgt voor hilarische momenten. Natuurlijk is het moeilijk om consequent te blijven met die grote schattigheidfactor van hem, maar het moet! Hij heeft snel door als iets niet mag en past zich daar dan wel netjes op aan. Jacky is gewoon ongelofelijk gezellig. Ook is hij een echt bearface pommetje en is van zijn uglyfase nog niet veel te merken. Hij is echt een prachtig klein creme beertje.  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page