Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Hopey

05-12-2023 is Hopey geboren. Dit meisje is abrikoos van kleur.  Hopey is beschikbaar bij PooLief.


Knappe lieve Hopey. Wat ben jij een lieverd! Hopey is een heel lief en zacht meisje. Hopey  is erg opzoek naar affectie. En is daaorm ook een heerlijke knuffelkont. Ze is op een gezellige manier aanwezig maar is over het algemeen redelijk rustig qua energie. Hopey is eigenlijk het beste te omschrijven als: heel lief! Ook is ze snel onderdanig naar andere hondjes of mensen. Ze gaat vaak snel om haar rugje liggen om lekker geknuffeld te worden. Ze geniet intens van aandacht. Verder begint ze hier elke dag losser te komen en is ze nu ook heerlijk aan het spelen met haar zusje (Lotje). Het is een lust voor het oog om haar te zien ontwikkelen/ ontdekken. Hopey begint dan ook elke dag meer zelfvertrouwen te krijgen. Ook wil Hopey het graag goed doen voor haar baasjes. Ze heeft een hoge ‘ will to please’  zoals we dat in de hondenwereld noemen. Daarnaast is ze ook nog een super slimme meid. En die combinatie maakt haar makkelijk trainbaar. Qua uiterlijk is Hopey een prachtig stevig hondje. Ze heeft een rond hoofdje met mooie grote kraaloogjes en heel heel lief snoetje.


Een afspraak maken met Hopey en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page