Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Hazel

23-01-2024 is Hazel geboren. Dit meisje is Chocolade van kleur.  Hazel is aanwezig bij PooLief.


Lieve, mooie, gezellige, makkelijke Hazel. Ik denk dat veel mensen jou als de ideale gezinshond zouden omschrijven hihi. Want wat ben je een lekkerding! Hazel is op een gezellige , positieve manier aanwezig. Je bent net als je broertje (Rolo) een makkelijke pup, het zal dus wel bij jullie in de gene zitten. Je maakt je namelijk niet snel druk. Je bent een super stoere, lieve relaxte meid. Hazel is eigenlijk van alle markten thuis. Daar bedoel ik mee dat ze lekker speels is, ze houdt van interactie met andere hondjes en is dus heel sociaal. Maar ze geniet ook echt van knuffelen en heeft dit ook echt nodig. Affectie en aandacht. Ze is dan ook een echt meisje hihi. Ook is Hazel heel slim en leergierig. Ze heeft een grote ‘will to please’ en wil het graag goed doen. Het zou dus leuk zijn als haar toekomstige baasjes lekker met haar gaan trainen. Ook is Hazel goed zelfstandig. Ze kan zichzelf prima vermaken en is dan ook alles behalve een dramaqueen. Ze is gewoon heel lief, gezellig, slim en makkelijk meisje, een schatje dus. Ik kan je gewoon niet anders omschrijven als een lieverd, van jou zou je er zo 10 kunnen hebben hihi! En mevrouw is niet alleen mooi van binnen.. nee ook qua uiterlijk is ze natuurlijk een echte choco teddybeer. Ze is een compact stevig vrouwtje met een volle en rijke vacht. Hazel en Rolo zijn onze eerste Toypoodle chocopups, en daar ben ik super trots op! Ze heeft ook een bruin neusje, donkere kraaloogjes en een lief zacht snoetje. Een echt prinses dus!


Een afspraak maken met Hazel en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page