Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

George

Ik ben een heel lief vrolijk, te vreden en sociaal mannetje. Ik heb vooral veel vertrouwen in mensen en dieren. Ik ben daarom ook helemaal niet bang, voor niets en niemand, ook niet voor grotere honden. En dat is dan ook meteen mijn valkuil hihi. George is zo lief en makkelijk maar soms kan hij zelf niet de juiste inschattingen maken. George is ook een mini pommie. Hij kan dus niet van de bank springen of met grote honden spelen hihi. Verder is hij heel relaxt en vind hij alles al snel prima. Bezoekjes aan de dierenarts, geen probleem. Een grote borstelbeurt, geen probleem. En ook als ik hem moet wassen, gaat hij er netjes voor staan. George is een heel fijn klein mannetje om om je heen te hebben. Hij kan zich helemaal aan je overgeven en is enorm schattig. Met zijn prachtige berensnoetje en mooie 'tan tekeningen' kan ik mijn ogen niet van hem afhouden.

Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page