Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Fleurtje

Fleurtje is de kleinste van de roedel maar zeker niet bang. 
Hoewel dit lieve meisje eruit ziet om op te vreten, kan mevrouw echt wel van zich afbijten als dat nodig is (gelukkig). Ze kan heel goed aangeven wat ze wel en niet leuk vind. En heeft dus echt een eigen persoonlijkheidje, wat super leuk is om te zien. Deze kleine dame is al lekker aan het puberen en aan het testen wat ze wel en niet mag. Omdat ze echt ongelofelijk schattig is, kun je er bijna niet boos op worden, maar de juiste opvoeding is belangrijk ( ik zoek dus ouders die consequent kunnen zijn). Geef dit popje dus niet altijd haar zin hoor.
Fleurtje is heel speels en gaat super goed met andere hondjes. Ze vind eigenlijk iedereen leuk en gezellig, ook al is dat soms niet eens wederzijds haha! Ik moet haar soms wel helpen om eventjes aan rust te kunnen pakken door haar alleen te zetten. Zodat ze rustig even kan relaxen. Dit is belangrijk voor haar. Kortom, dit kleine mopje heeft genoeg energie, een super lief en vrolijk innerlijk en ook een temperamentje in zich. Dit kleine meisje is aanwezig bij PomLief in Nederland. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page