Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Fendi

Dit kleine prachtige meisje Fendi is aangekomen bij Sanne van PomLief in Nederland. Deze schat is een kleintje met een karaktertje. Fendi is een beetje van de kat uit de boom kijken. Vooral in het begin als ze mensen of dieren nog niet zo goed kent. Als je haar vertrouwen hebt gewonnen, zit je wel voor altijd in haar hartje en dat merk je aan alles! Ze is namelijk net zo lief en schattig als dat ze eruit ziet. Wennen en opbouwen met prikkels is voor dit schatje belangrijk. Soms vind ze dingen nog een beetje spannend, en dat is niet erg, want ze vind het ook snel weer leuk. Fendi is super lief en aanhankelijk. Bij je liggen vind ze heerlijk maar ze gaat ook graag op onderzoek uit. Ze is een lust voor het oog en ze kan je heel de dag vermaken met haar aanwezigheid. Fendi is onze prinses. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page