Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Emmy

21-10-2023 is Emmy geboren. Dit kleine meisje is licht abrikoos van kleur.  Emmy is aanwezig bij PooLief.


Ons knappe kleine prinsesje. Deze mooie meis is klein van formaat maar groot van karakter. Het is een dame die weet wat ze wil en ook zeker niet bang is. Ze heeft overduidelijk geen idee hoe ze eruit ziet. Emmy is vrolijk, gezellig maar ook heel grappig. Ik denk dat je met Emmy in de buurt niet snel meer chagrijnig kan zijn ..hihi. Ze gaat goed mee in de roedel. Ondanks dat ze (op dit moment) de kleinste is, weet ze zich goed staande te houden en als ze iets echt beu is laat ze dat merken. Ik ben super trots op haar. Verder is Emmy een grote knuffelkont, ze is gek op aandacht. Hoewel ze eruit ziet om op te eten, moet je haar niet onderschatten. Ze is klein maar erg slim. Emmy heeft ook echt 2 kanten. Ze heeft zo haar diva gedrag maar vindt het daarnaast ook heerlijk om lekker te ravotte in de tuin. En dan loopt ze niet netjes om een modder plas heen, nee hoor, deze meid is niet bang om vies te worden. Kortom Emmy is een heerlijk ding waar we hier geregeld om moeten lachen. Qua uiterlijk is Lina dus een klein popje, ze ziet er echt enorm aandoenlijk uit maar heeft dus zeker een karaktertje! Mevrouw is licht abrikoos van kleur. Kleine zwarte kraaloogjes en een kort snuitje. Omdat ze compact is van formaat zoek een huisje voor haar zonder wens voor een nestje. Ook zoek een voor Emmy een huisje die haar uitdaging maar ook de bescherming kan geven die ze nodig heeft.


Een afspraak maken met Emmy en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page