Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Eevee

30-09-2022 is Eevee geboren zij is Orange van kleur. Dit meisje is aanwezig bij PomLief.


Lieve Eevee, al vanaf het begin ben ik helemaal in de wolken met jou. En niet alleen ik, je pakt eigenlijk iedereen in die jou mag bewonderen. Je bent echt een voorbeeld PomLiefje. Ik zou je omschrijven als een makkelijk, lief, wijs en tevreden hondje. Je bent een heel lief meisje die eigenlijk alles wel snel prima vindt. Ook ben je heel slim, ik hoop dat je nieuwe baasjes hier gebruik van gaan maken. Ik zou jou willen omschrijven als een echt dametje. Waarom, weet ik niet precies, je hebt een bepaalde vrouwelijke energie om je heen gangen en je bent niet snel onder te indruk van iets of iemand, wat weer heel grappig is om te zien. Je vindt spelen bijvoorbeeld heel gezellig maar zodra het stoeien wordt, wordt het voor jou iets te wild daar houd je niet van. Waar je wel van houd is knuffelen en aandacht. Daar kan je helemaal van genieten. Ik kan nog niet echte puberstreken ontdekkenn wellicht laat je puppypuberteit hier nog eventjes achterwegen, ik ben wel erg benieuwd of deze wel bij je nieuwe ouders naar voren komt.. hihi. Hoe dan ook je bent een heerlijk hondje van binnen en buiten. Je nieuwe baasjes boffen maar met jou!


Een afspraak maken met Eevee dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page