Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Eddy

Kleine blije Edje. Ik moet gewoon elke keer lachen als ik jou zie of aan je denk. Zo ook nu weer hihi. Je bent gewoon zo uber schattig. Toen je hier aankwam begon je meteen aan je ontdekkingstocht. Ik dacht dus meteen.. okay deze kleine frummel is zeker niet bang. Ik wilde je toen ook even knuffelen maar daar had je ‘geen tijd’ voor want ‘je moest door’. Gelukkig heb je inmiddels hier alles ontdekt en kan je mijn kroelsessies erg waarderen. 


Jouw innerlijk zou ik vooral omschrijven als heel blij en grappig. Je hebt een vleugje lompheid in je zitten wat super aandoenlijk is om te zien. Je bent een mega sociaal hondje die zeker niet bang is en van zich af kan bijten als het echt nodig is. Je hebt duidelijk geen idee van hoe je eruit ziet ..haha! Dit kan ook wel eens een valkuil zijn voor jou. Je nieuwe baasjes zullen je een beetje in bescherming moeten nemen omdat je nog niet kan inschatten hoe klein je bent. Hoe dan ook je bent een heerlijk vrolijk klein beertje die alle harten steelt!


Eddy is momenteel aanwezig bij PomLief in Nederland. Hij is Orange Sable van kleur. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Je zou hem echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page