Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Donny

18-09-2022 is Donny geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is beschikbaar bij PomLief.


Dolle Donny is denk ik het vrolijkste hondje die ik bij PomLief heb mogen leren kennen. Ik geniet elke dag heel erg van jouw aanwezigheid. Waar andere hondjes wat tijd nodig hebben om te wennen, heb jij dat zeker niet. Je vindt al snel dingen helemaal prima en gezellig. Een makkelijk blij eitje ben je. Je bent een heel positief hondje. Je hebt soms ook je lompe momentjes, waar ik geregeld om dubbel lig. Uit enthousiasme val je gerust een keer op of stoot je je hoofd ergens tegen aan. Maar dit siert je dan ook weer meteen. Daarnaast heb je ook een hele andere kant. Je bent namelijk de grote broer die zich ontfermt over je broertje Sammy. Als iemand met hem probeert te sollen, ben je er als de kippen bij. En dat is heel mooi om te zien. Je neemt je ‘grote’ broer rol erg serieus. Je bent een hondje die op en top gesocialiseerd is en dan ook voor niets op iemand bang is. En dit is dan ook meteen je valkuil. Soms kun je nog niet zo goed inschatten wat nu wel of niet gevaarlijk is, dus daar heb je nog wat hulp bij nodig. Je bent nu van alles aan het ontdekken en je bent een echte avonturier, wat leuk is om te zien. Qua uiterlijk ga jij een heel mooi, stevig reutje worden. Op dit moment zit je nog in de "ugly fase" dus is je vacht nu op zijn minst. Maar die prachtife vacht ga je zeker krijgen. Ook je tekeningen zitten op precies de juiste plekken. Je bent gewoon een lekkerding die ik ga missen als je weg bent.


Afspraak maken met Donny kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page