Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Donna

Donna is een echte madammetje. Ik heb je naam goed gekozen want je bent een echte "prima Donna" ..hihi. Je bent heel lief en houd erg van knuffelen. Eigenlijk houd je gewoon heel erg van aandacht, in welke vorm dan ook. Je ligt goed in de roedel en iedereen is ook gek op jou. Je houdt wel van spelen maar niet zo van stoeien. De stoeipartijtjes ga jij altijd uit de weg. Het lijkt soms wel alsof je jezelf daar te goed voor voelt haha! Je bent zeker geen haantje de voorste. Je bent lekker rustig en relaxt. Maar je kan wel van jezelf afbijten als dat nodig is. Je kan ook prima je eigen plan trekken. Als jij ergens geen zin in hebt dan doe je het niet en zo wel, dan wel. Je bent een erg aanhankelijk hondje maar dan wel op een fijne manier. Je bent een echt ‘ meisjes meisje’ en wat is zo leuk om te zien. Ik heb het idee dat je gewoon heel goed weet waar je mee bezig bent, dat je heel pienter bent. En dat is dan weer heel leuk om te zien. Je zit niet bepaald in de puppypuberteit, je bent eigenlijk een echte dametje. Donna is bij PomLief aanwezig. Zij is Orange Sable van kleur. Kijk hieronder maar eens door haar foto's. Je zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page