Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Daisy

01-12-2022 is Daisy geboren.  Zij is Orange Sable van kleur. Aanwezig bij PomLief.


Lieve, fijne, Daisy, wat ben jij een lieverd! Hoewel je soms nog een klein beetje verlegen en afwachtend kan zijn, kom je hier steeds meer uit je schulp. ik zou jou wel omschrijven als een meisje meisje. Waarom kan ik eigenlijk niet helemaal goed uitleggen.. Je hebt gewoon een hele fijne, lieve, iets wat verlegen energie om je heen hangen. Je bent een pommetje die makkelijk mee kan. Je vindt het gezellig om meegenomen te worden naar plekken en nieuwe dingen te zien. Je laat alles gewoon over je heen komen. Zo b lijf je netjes stil staan op de trimtafel en ook bij de dierenarts gedraag je jezelf netjes. Daisy is een pupje die niet snel van zich af zal bijten. Soms zullen je baasjes bepaalden grenzen dus voor jou moeten  gaan bepalen. Hier in de roedel doe je lekker je ding, je speelt, je bent sociaal, je knuffelt, eigenlijk doe je het perfect. Ook met mij knuffelen vindt je heerlijk en dat is dan ook wat je het liefste doet. Daisy is zeker niet de drukste, maar ook niet per definitie de aller drukste. Ze zit gemiddeld in haar energie. Kortom is Daisy gewoon een makkelijk ding!  Deze mooie meid heeft zowel show als fok kwaliteit. Daisy heeft een mooie bouw om wellicht ooit een gezond nestje op de wereld te kunen zetten. Over haar uiterlijke kenmerken hoef ik denk niet niet veel uit te wijken.. ik bedoel kijk nou naar haar.. ze is super super knap!! 


Een afspraak maken met Daisy dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page