Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Buzz

13-10-2022 is Buzz geboren hij is Orange Sable van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Kleine lieve blije Buzz. Jij mag dan wel de kleinste zijn van het stel, je bent zeker niet de bangste. Je bent trouwens wel de vrolijkste hihi. Je hebt eigenlijk altijd een hele fijn, positieve, vrolijke energie om je heen hangen. Je vindt aandacht van mij of van de andere hondjes, in welke vorm dan ook, heerlijk. Je bent dan ook een heel sociaal hondje. Ook kun je al goed aangeven wat je wel en niet leuk vindt. Al luister ik daar natuurlijk niet altijd naar hihi. Wel kan je jezelf wel eens overschatten. Dit heeft ook te maken met je grootte. Je bent namelijk een stukje kleiner dan je broertjes. Je neemt dan ook graag de jongere broer rol op je. Zo zit jij in je puppypuberteit. Zo is alles voor jou een grote ontdekkingstocht en ben je heel leergierig. Je bent een lieverd die zich snel aanpast en alles prima en gezellig vindt. Qua uiterlijk is Buzz net zo mooi als qua innerlijk. Hij heeft stoere sable tekeningen die hem een echte man maken.


Afspraak maken met Buzz kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page