Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Bubble

25-10-2022 is Bubble geboren zij is Cream van kleur. Dit vrouwtje is aanwezig bij PomLief.


Kleine Blije Bubble. Wat ben jij toch een vrolijk, lief en tevreden meisje. Je bent eigenlijk altijd vrolijk en doet alles hier heel goed. Ook in de roedel ga je lekker mee met de rest en ben je een populair hondje. Spelen vind je superleuk en gezellig maar ook knuffelen met de rest doe je graag. Je hebt een hele vrolijke (aanstekelijke) energie om je heen hangen. Ik zou jou niet per se omschrijven als een ‘meisje meisje’. Je kan namelijk ook wel een klein ‘doerakje’ zijn. Zo heb je soms je lompe momentjes, waar ik erg om kan lachen. Je bent een klein ding maar dat houdt je zeker niet tegen in het spelen of acties. Hierom zullen je toekomstige baasjes jouw grenzen voor je in de gaten moeten houden, zelf kan je dit namelijk nog niet. Verder is Bubble een heel sociaal hondje naar mens en dier. Ook kun je goed aangeven wat ze wel en niet leuk vindt, al luister ik hier natuurlijk niet altijd naar hihi. Mevrouw kan namelijk soms een eigen willetje hebben, maar dat siert je ook wel weer. Bubble is cream van kleur, heeft grote rondje donkere oogjes en een gevlekt neusje.


Een afspraak maken met Bubble dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page