Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Boef

01-09-2023 is Boef geboren. Dit kleine ventje is rood kleur.  Boef is aanwezig bij PooLief.


Jij bent het ondeugende, vrolijke, avontuurlijke broertje van de 2. Toen je hier binnenkwam ging je al meteen op ontdekkingstocht. Je bent een heerlijk gezellig en positief mannetje waar we vaak erg om moeten lachen. Boef kan soms ook zijn lompe momenten hebben. Hoewel deze man eruit ziet als een schattig poppetje, kan hij ook echt wel een boefje zijn. Niet erg hoor, hij is gewoon heerlijk zijn grenzen aan het opzoeken. Deze kleine man doet soms wel stoer maar hij heeft (letterlijk) een klein hartje. Hij is dan ook een echt mamas kindje. Hij wil graag mijn aandacht en probeert deze dan ook wel eens op te eisen. Hij wisselt het ravotten als hij moe is dan ook graag af met knuffelen. Meneer krijgt niet altijd zijn zin, consequent zijn en grenzen aangeven is belangrijk bij hem. Boef is gewoon een heerlijk onderzoekend en avontuurlijk pupje met een eigenwilletje. Dat siert hem. Boef is een klein maar fijn mannetje met een niet al te best inschattingsvermogen. Hij heeft geen idee hoe hij er uit ziet en wat hij dus wel en niet kan. Hier heeft hij dan ook nog wat hulp bij nodig. Hoewel Boef natuurlijk zal opgroeien en de puppypuberteit achter hem zal laten, hoop ik toch stiekem dat hij zijn stoere en avontuurlijke eigenschappen altijd zal blijven houden. Qua uiterlijk is Boef klein, compact, wat lichter abrikoos (cream) van kleur en heeft hij een heel open, helder en een tikkie ondeugend gezichtje. Om verliefd op te worden.


Een afspraak maken met Boef en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page