Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Beb

21-10-2023 is Beb geboren. Dit kleine meisje is Abrikoos van kleur.  Beb is aanwezig bij PooLief.


Onze blije lieve makkelijke meisje. Beb is een heel lief meisje. In het prille begin kan ze een beetje verlegen zijn maar zodra ze je leert kennen komt ze snel los. Ze is een heel gezellig vrolijk meisje en gaat heel goed samen met de andere pups in de roedel. Beb is zonder dat ze het doorheeft een heel populair hondjes waar de meeste graag mee spelen of tegenaan gaan liggen. Op dit moment zit Beb echt nog in de typische puppyfase. Dat wil zeggen dat ze erg opzoek is naar wat ze allemaal wel/ niet kan of mag. Beb probeert het hier allemaal echt goed te doen. Wat heel lief is om te zien. Ze zit nu echt in de ontdekkingsfase en wil graag de wereld leren kennen. Beb gaat goed in de roedel maar is ook heel lief en vriendelijk naar mensen. Maar zoals ik in het begin al zei, ze kan in het begin ook nog een beetje verlegen zijn. Het is geen stuiterbal bij kennismaking. Hoewel, als ze zich op haar gemak voelt echt wel lekker kan ravotten. Het klinkt misschien saai maar Beb is gewoon een heerlijk middenmootje. Ze is geen uitschieter en doet hier alles ‘ volgens het boekje’. Ze is geen haantje de voorste in de groep maar kan zichzelf wel staande houden. Wat ik hier wel zie is dat ze soms de ‘ grote zus rol’ over Lina op zich neemt. Ze houdt haar geregeld in de gaten en kijkt of alles wel goed gaat. Beb is dus erg zorgzaam, lief, gezellig, leergierig en sociaal. Ik denk dat Beb wel de definitie is van een ideaal ‘ 1ste pupje’ hihi. Qua uiterlijk heeft Beb een hele mooie sterke bouw. Ze is niet groot maar ook zeker geen mini. Gewoon gemiddeld hoewel haar spierbouw bovengemiddeld is. Beb zit mooi in haar vacht en heeft een prachtig rond vol snoetje erop staan. Ik ben zo benieuwd naar hoe deze meid zich verder gaat ontwikkelen.


Een afspraak maken met Beb en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page