Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Bambi

18-09-2022 is Bambi geboren is Black&Tan van kleur. Dit prachtige meisje is momenteel beschikbaar bij PomLief.


Lieve Bambi. Jou naam vind ik, al zeg ik het zelf, goed bij jou passen. Je bent namelijk gewoon heel lief en een klein mini schatje. Ik merk dat je veel vertrouwen hebt in de mens, wat je heel erg siert. Elke keer als ik je wil knuffelen ga je al snel op je ruggetje liggen en vind je het eerlijk als ik over je buikje aai. Je kan dan ook echt genieten van knuffelen en kusjes. Je bent een heel vrolijk en tevreden hondje. Ik Je kan het vinden met alle hondjes om je heen. Wel ben je een van de kleinste en probeert de rest soms wat indruk op jou te maken. Jij en je zusje staan samen sterk dus kunnen echt wel van jullie afbijten als dat nodig is. Zo vindt jij spelen leuk, maar stoeien minder. Hoewel jij iets zachter bent dan je zus Jilly. Ook vind je soms nieuwe plekken net iets spannend. Toch pas je jezelf ook weer snel aan. Zolang ik erbij ben vind je het allemaal snel prima maar je bent geen solo avonturier. Ik zou jou wel omschrijven als een echt meisje meisje. Je bent een lief dametje. Qua uiterlijk ben je natuurlijk prachtig. Je bent klein en compact van formaat. Je kleur is black and tan maar jouw tan is vrij licht. Wat een heel bijzonder effect geeft. Je hebt veel lichte plekjes in je vacht, wat jou heel schattig maakt. Ook is je vachtje vol maar zacht, net als jouw karakter. Ik ben verliefd op jou Bambi.


Een afspraak maken met Bambi dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page