Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Balou

Lieve Balou. Toen jij hier aankwam was ik al meteen he-le-maal verliefd op jou. En jij, jij was vooral verliefd op James onze labrador. Ik had eerlijk gezegd inschat dat je het allemaal een beetje spannend zou vinden, omdat je zo’n klein bolletje wol bent. Maar nee hoor je was vooral heel vrolijk, lief en ging vast met iedereen kennis maken. Je bent een schatje van binnen en buiten. Balou is een hondje met een hele fijne energie. Je bent een pommetje die zichzelf prima kan vermaken en niet veel aandacht vraagt. Hoewel je wel intens kan genieten van deze aandacht, en dit ook zeker verdient! Je bent een heerlijke knuffelkont en houd van geborgenheid. Ik zie dat je nu steeds meer begint te spelen met de rest. Hoewel ik jou in het begin niet bepaald zou omschrijven als een ‘stoere man’ komt het ondeugende nu iets meer los, maar wel maar ietjes ..haha! Je hebt een heel klein hartje en bent gewoon super super lief, schattig, zacht, gezellig en tevreden.


Balou is momenteel aanwezig bij PomLief in Nederland. Hij is Cream van kleur. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Je zou hem echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page