Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Bailey

11-08-2023 is Baily geboren. Dit kleine meisje is Abrikoos kleur.  Baily is aanwezig bij PooLief.


Deze lieve knappe meid heeft hier in het begin toch een beetje moeten wennen. Baily was dan ook erg gericht op mij en liet de andere hondjes nog een beetje links liggen. Maar al snel kwam mevrouw los en heeft ze ook haar plekje in de roedel gevonden. En nu ben ik dus ineens een stuk minder interessant. Maar alleen maar goed! Baily heeft een zacht lief karaktertje en is een slim maar gevoelig hondje. Ze gaat eigenlijk goed samen met alles en iedereen en is dan ook heel vriendelijk en lief. Ook doet ze hier lekker haar ding en kan ze prima haar eigen plan trekken. Het is dan ook zeker geen meelopertje maar een dame die zelf wel uitmaakt wat ze wel en niet leuk vindt. Kortom Baily is een heerlijk makkelijk meisje om om je heen te hebben. Hoewel ze dingen in het begin dus wel een beetje spannend kan vinden, kun je haar als baasje zijnde al snel gerust stellen waardoor ze zich snel weer kan openstellen. Eigenlijk doet Baily hier alles volgens het boekje, zit ze gemiddeld in haar energie. Ze is een slim meisje die ook erg loyaal is aan haar baasje. Qua uiterlijk heeft Baily een prachtige bijzondere kleur en een lief, soms wat droepie koppie er op staan, wat haar heel aandoenlijk maakt. Ik ben zelf ook erg benieuwd hoe ze gaat uitgroeien!


Een afspraak maken met Baily en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page