Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Andy

13-10-2022 is Andy geboren.  Dit ventje is Light Orange van kleur en is aanwezig bij PomLief. 


Andy zou ik omschrijven als een pom naar m’n hart. Zoals jullie zien is hij qua uiterlijk prachtig maar ook zijn innerlijk pakt iedereen in. Deze lieve man heeft namelijk een heel zacht en fijn karakter. Je bent een heel makkelijk hondje die al snel alles prima vindt. Je bent vooral een grote kroelkont. Je bent een hondje die echt contact met mij probeert te maken. Je bent een echt mensen hondje. Al hoewel je soms wel wat verlegen kan zijn. Je moet in het begin dan ook een beetje los komen, maar dat is helemaal niet erg, het siert je juist wel. Je bent altijd vriendelijk en lief. Ook ben je een slim en verstandig mannetje. Je vindt dingen leren heel leuk en bent dan ook goed bij de les. Ook ben je rustig je erg genieten van aandacht. Je bent een hondje die zich snel aanpast en dingen toelaat. Zodra je merkt dat mensen of situaties oke en te vertrouwen zijn, laat je het allemaal prima toe. Je bent een heerlijk hondje om om me heen te hebben, ik geniet heel erg van jou. Zoals jullie kunnen zien is Andy ( net als zijn broertje) een echte man, dit zie je aan zijn mooie stevige bouw.


Een afspraak maken met Andy dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page