Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Amelie

17-07-2023 is Amelie geboren is rood van kleur. Deze prachtige meisje Amelie is vanaf begin november aanwezig bij PooLief.


Een afspraak maken met Amelie en Sanne dat kan via: Sanne@PooLief.nl


..Je vraagt je misschien af waarom de foto's zo onduidelijk zijn? Dit doen wij bewust omdat de ToyPoodle pups juist in de begin weken nog veel veranderen. Als de pups bij PooLief zijn aangekomen gaan wij weer mooie recente foto's maken die op de website geplaatst worden zodat je een recent en een realitisch beeld krijgt van je ToyPoodle pup. Voor de PooLief VIP members hebben we 1 duidelijke foto beschikbaar, alle voordelen van de PooLief VIP member ship vind je HIER.

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page