Trustpilot
top of page

Hallo ik ben

Ace

Een lieve, schattige, iets wat onhandige, vrolijke jongen. Ace is een lieverdje. Hij is echt om op te eten. Ace is een tikkeltje klunzig soms wat hem super grappig maakt. Zo snapt hij nog niet zo goed wat de weerspiegeling in een raam is en hoe een deur nu precies opengaat.
Verder is hij heel makkelijk en doet hij alles super goed. Hij vindt het prima om eventjes alleen te zijn en kan makkelijk zijn rust pakken. Ace is erg ‘vibe gevoelig’ als ik dus rustig ben, is hij rustig maar ben ik druk dan wordt hij ook druk. Het is dus een gevoelig pommetje. Hij is echt een gezellig mannetje om om je heen te hebben. Ace geniet van knuffelen en houdt erg van geborgenheid. Verder is hij gewoon super super lief. Zoals je ziet is Ace een prachthondje om te zien. Hij is qua karakter net zo schattig als hoe hij eruit ziet. Ace is klein, orange van kleur en heeft een klein berengezichtje. Kortom, het perfecte Pommetje als je het aan mij vraagt. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PooLief Werkwijze:

klein meisje2 met Poedel.jpg

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar PooLief te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.jpg

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met PooLief en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.jpg

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij jouw PooLief terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page