Trustpilot
top of page

Privacy Policy

Wij ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u invoert op onze PooLief website of die u ons op een andere manier verstrekt.

Daarnaast verzamelen we het IP-adres (Internet Protocol) dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden; Log in gegevens, e-mail adres, wachtwoord en computer en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis.

 

We kunnen software tools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, waaronder responstijden van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om weg te bladeren van de pagina.

 

We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie inclusief naam, e-mail, wachtwoord, communicatie; betalingsgegevens inclusief creditcard gegevens, opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

Wanneer u een transactie op onze website uitvoert, verzamelen we als onderdeel van het proces persoonlijke informatie die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om de hierboven vermelde specifieke redenen.

Wix Platform

PooLief wordt gehost op het Wix.com platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op. Alle directe betaling gateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn serviceproviders.

PooLief

Privacy Policy.

We verzamelen dergelijke niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  • Om onze diensten te leveren en te exploiteren.

  • Om onze gebruikers doorlopende klantenondersteuning en technische       ondersteuning te bieden.

  • Om contact te kunnen opnemen met onze klanten / bezoekers en gebruikers met algemene of gepersonaliseerde service gerelateerde mededelingen en promotionele berichten.

  • Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om onze respectieve diensten te leveren en te verbeteren.

  • Om te voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.


bottom of page