Trustpilot
top of page

Gastgezin

Ook altijd gedroomd van een Toypoodle pup?

Als Gastgezin krijgt u van PooLief een Toypoodle pup teefje die u opvoedt als uw eigen huishond en dit zonder betaling. De hond blijft eigendom van PooLief voor de periode tot ze mama is geworden

Hoe werkt het?

bibi2.0.jpg
klein meisje met poedel.jpg

Advies & Ondersteuning 

Sanne is al jarenlang de Toypoodle Expert van Nederland. Met haar jarenlange ervaring bied ze de gastgezinnen professionele ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat u nieuwe huisgenoot een lang, gelukkig en gezond leven leidt. Voor het gastgezin moet het meer zijn als alleen een huisdier, het moet echt een lid van de familie zijn.

Naast alle verplichte vakbekwaamheid diploma's is Sanne ook gediplomeerd Kylogisch instructeur.

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat PooLief vind dat u pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al onze pups krijgen de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en 100% zekerheid wetende dat alle eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

De voorwaarden

Wij selecteren de aanvraag voor een gastgezin en maken dan een afspraak voor een kennismaking gesprek bij PooLief. Daarna plannen we een bezoek bij de nieuwe ouders van de pup. Wij zoeken alleen de allerliefste gastgezinnen voor teefjes in de provincie Brabant.  

Aanvraag Gastgezin

JA! Wij willen heel graag een Toypoodle.

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page